Side Area Image

The Hello Smile производите се произведуваат со љубов и грижа уште од 2014 година. Почнувајќи од сончевата Австралија, им нудиме на нашите потрошувачи природни производи кои се лесни за употреба и даваат одлични релзултати.

+389 72 555 953
info@thehellosmile.mk
Безбедно 0
Ефикасно 0
Практично 0

СОВЕТИ
– Исчеткајте ги забите пред белење. Ова ќе помогне за отстранување на бактериите и малите површински остатоци кои можат да предизвикаат пречки при процесот на белење.
– Доколку приметите плунка, првин избришете ги вашите заби со хартија, потоа направете го третманот за белење.
– Доколку сметате дека сушењето на гелот трае предолго, обидете се да го убрзате процесот дувајќи со ладило или друг предмет.
– Комбинирајте го вашиот 10-дневен третман со здрава стоматолошка рутина со четкање, зацврстување и оддалечување од производи кои предизвикуваат наслаги – на пр. вино, пушење, кафе. Пробајте да пиете преку слама за намалување на контактот со предните заби.
– Бидете трпеливи. Белењето е различно за секој поединец во зависност од видот на дамки на забите, па времето потребно за да се постигне посакуваниот резултат може да варира.

Бели насмевки на задоволните лица

Илијадници луѓе се уверија во волшебното пенкало на The Hello Smile, а дури 80% од потрошувачите редовно ги нарачуваат нашите производи и ги користат на дневна база.

Not found