Side Area Image

The Hello Smile производите се произведуваат со љубов и грижа уште од 2014 година. Почнувајќи од сончевата Австралија, им нудиме на нашите потрошувачи природни производи кои се лесни за употреба и даваат одлични релзултати.

+389 72 555 953
info@thehellosmile.mk
ПЕНКАЛО ЗА БЕЛЕЊЕ

1. Вртете го дното на пенкалото додека гелот не се отпушти/појави. Ова може да значи неколку вртења кога за прв пат го користите пенкалото.
2. Исчеткајте тенок слој на предниот дел од забите кои сакате да го избелите.
3. Држете ги усните повлечени на назад за 30 секунди до 1 минута додека гелот се исуши на вашите заби.
4. Опуштете ги усните, задржете така уште 20 минути и потоа исплакнете.
5. Повторувајте еднаш дневно максимум 10 дена.

Not found